wijncursus_SDEN-1

Wijncursussen

Wijnworkshop PROEF

€ 55,00 incl. btw
1 avond , 8 wijnen, aromawiel en bijpassende hapjes.

Zin in een gezellige avond vol interactie waarbij je al je zintuigen op scherp laat zetten? Kom dan ruiken, slurpen, proeven en vrijblijvend uitspugen. Tijdens deze avond leert u een weloverwogen keuze maken als u voor het wijnschap in de winkel staat.

Wijncursus SDEN 1 – Wijnvignet

€ 129,50 incl. btw

In deze beginnerscursus van twee avonden proeft u minimaal 16 wijnen en leert u de karakteristieke eigenschappen van de betreffende wijnen herkennen en benoemen.

Hierbij reizen we door de meest bekende wijnlanden binnen en buiten Europa. Naast dit praktijkgedeelte krijgt u spelenderwijs de nodige theorie voorgeschoteld.

SDEN 2 – Wijnoorkonde

€ 285,00 incl. btw
5 avonden, wijnen, lesmateriaal, gebruik van wijnglazen, laatste avond bijpassende hapjes.

Deze cursus is uitgebreider dan SDEN 1 – Wijnvignet en kunt u zonder voorkennis op inschrijven. In 5 lesavonden van 19.30 – 22.00 uur neem ik u mee op een reis door de wijnlanden binnen en buiten Europa. Per avond proeft u minimaal 8 wijnen.

SDEN 3 – Wijnbrevet

€ 525,00 incl. btw
8 avonden, gebruik van glazen, lesmateriaal, spittoons, wijnen en laatste avond wijn & spijs.

Deze cursus is uitgebreider dan SDEN 2- Wijnoorkonde en kunt u op inschrijven als u over de basiskennis beschikt. Aanbevolen wordt om eerst SDEN-2 te volgen.

In 8 lesavonden van 19.30 – 22.00 uur gaan we uitgebreider op de onderwerpen in neem ik u mee op een reis door de wijnlanden binnen en buiten Europa. Per avond proeft u minimaal 8 tot 10 wijnen.