Wijnproeverijen en masterclasses

Regelmatig verzorg ik wijnproeverijen met verschillende thema’s. Denk aan: Techniek van het wijnproeven, Een wijnreis door Zuid-Afrika, Italië & antipasti, Spanje & tapas, Portugal & pintxos.

Proeverij of masterclass op maat

Heeft u specifieke wensen? Ook verzorg ik graag een proeverij of masterclass voor u op maat, aangepast aan het niveau van de proevers en de grootte van de groep. In privésetting tijdens een gezellige avond met familie of vrienden of in een grotere setting met bijvoorbeeld collega’s of clubgenoten. Dit doe ik op mijn eigen unieke manier, namelijk …nét even anders…

…Nét even anders…

We gaan samen op wijnreis. Ik neem u in woord en beeld mee naar de wijnkelders, wijngaarden en wijnmakers. We snuffelen aan elkaar, ketsen met stenen, doen allerlei smaak- en geurproefjes. Kortom, ik zet al uw zintuigen op scherp. De mooi opgemaakte mondvermaakjes die op tafel komen en de sfeervolle aankleding zorgen voor een unieke beleving.

Locatie

U, als klant, kiest waar we gaan proeven. Bijvoorbeeld bij u thuis, op de werkvloer, bij een vereniging, in mijn proeflokaal in Utrecht of een heel andere plek.

Contact

Krijgt u al zin in een wijnproeverij? Of heeft u belangstelling voor een masterclass? Neem dan contact met mij op en ik vertel u graag meer over wat Chamboné Wijnstijl u kan bieden.

Frits
Een wijnproeverij met Angélique is niet zomaar wat wijn proeven! Je wordt ondergedompeld in persoonlijke verhalen en beelden over het meewerken in de wijngaarden en wijnkelders. Daarnaast bereidt ze heerlijke hapjes die aansluiten bij de wijnen en ziet haar proefruimte er geweldig uit. Angélique geeft haar hele ziel en zaligheid en biedt daarmee een geweldige ervaring onder het genot van heerlijke wijnen
Wijnproeverijen