Wijncursus Utrecht SDEN 1+ -2+ -3+

Wijnworkshop PROEF

ook als privé groep vanaf 10 pers te boeken voor personeelsuitje of netwerk event

€ 60,00 incl. btw                              

1 avond inclusief 8 wijnen, aromawiel, eigen spittoons, geur- en smaakproefjes,
brood, crackers & ( vegetarische) bites aangepast op de wijnen. 

Zin in een gezellige avond met je familie, vrienden, collega’s, netwerk? Vol ‘smakelijke’ gezelligheid en interactie waarbij je al je zintuigen op scherp laat zetten? Kom dan ruiken, slurpen, proeven en vrijblijvend uitspugen. Tijdens deze avond leer je een weloverwogen keuze maken als je voor het wijnschap in de winkel staat of als je in het restaurant de wijnkaart voor je ziet. 
De leslocatie vergaderruimte restaurant Seven Utrecht  ligt op loopafstand van het Centraal Station Utrecht, gratis fietsenstalling om de hoek en betaald parkeren in de nabije omgeving.

Wijncursus SDEN 1+ – Wijnvignet

€ 160,00 incl. btw                       

In deze beginnerscursus van twee sessies van ruim 2,5 uur proeft u minimaal 16 wijnen vd bekendste wijndruiven en leert u de karakteristieke eigenschappen van deze wijnen herkennen en benoemen. Incl wijnen, aromawiel, gebruik van lesmateriaal, eigen spittoons en broodassorti

Samen reizen we door de meest bekende wijnlanden binnen en buiten Europa. Naast dit praktijkgedeelte krijgt u spelenderwijs de nodige theorie voorgeschoteld.
De leslocatie vergaderruimte restaurant Seven Utrecht ligt op loopafstand van het Centraal Station Utrecht, gratis fietsenstalling om de hoek en betaald parkeren in de nabije omgeving. 

SDEN 2+ – Wijnoorkonde

€ 530,00 incl. btw                             
Inclusief 5 lessen, gebruik van lesmateriaal, notitieboek, hand-out wijnaroma’s intensieve begeleiding, eigen spittoons, wijnen, broodassorti, snacks, laatste avond hapjesplateau.

Deze cursus is uitgebreider dan SDEN 1 – Wijnvignet en kun je zonder voorkennis op inschrijven.
In 5 interactieve lessen van ruim 2,5 uur neem ik je mee op reis door de wijnlanden binnen en buiten Europa waarbij we zo’n 30 wijnstreken bezoeken.
Per les proef je 9 tot 10 wijnen.
De leslocatie Utrecht: vergaderruimte restaurant Seven Utrecht ligt op loopafstand van het Centraal Station Utrecht, gratis fietsenstalling om de hoek en betaald parkeren in de nabije omgeving.
Leslocatie Nijkerk: Wijngaard Aan de Breede Beek    

SDEN 3+ – Wijnbrevet

€ 960,00 incl. btw,                          
Inclusief 8 lessen, + 1 praktijkles in de wijngaard, intensieve begeleiding, blind leren proeven, examentraining, gebruik van lesmateriaal, incl cursusboek, notitieboek, hand-out wijnaroma’s, eigen spittoons, 9-10 wijnen per les, broodassorti, snacks, laatste avond hapjesplateau.

Deze cursus is uitgebreider dan SDEN 2+- Wijnoorkonde en kun je op inschrijven als je over de basiskennis beschikt. Aanbevolen wordt om eerst SDEN-2 te volgen.
In 9 interactieve lessen van ruim 2,5 uur uur gaan we uitgebreider in op de onderwerpen en neem ik je mee op een reis door bekende wijnstreken binnen 22 wijnlanden binnen en buiten Europa.
Per theorieles proef je 9 tot10 wijnen.
De leslocatie in Utrecht  vergaderruimte restaurant Seven Utrecht  ligt op loopafstand van het Centraal Station Utrecht, gratis fietsenstalling om de hoek en betaald parkeren in de nabije omgeving.
Leslocatie Nijkerk: Wijngaard Aan de Breede Beek

Frits
⭐⭐⭐⭐⭐
Kan alleen maar zeggen…
Groot verschil met de andere aanbieders van wijncursussen. 
Angélique gaat écht een stap verder in passie, praktijkervaring, achtergrondverhalen en kwaliteit van de ‘proefwijnen’. 
Elke les is weer een feestje. 

Jolien 
⭐⭐⭐⭐
Inmiddels SDEN1+ ,SDEN2+ en SDEN3+ afgerond bij Chamboné Wijnstijl. 
Elke les was weer een feestje om bij te wonen.
Angélique heeft me niet alleen een gedegen basis gegeven in mijn wijnkennis maar door haar enthousiaste verhalen, foto’s en films tijdens de lessen ben ik nieuwsgierig geworden en heb ik mijn eerste wijnreisje achter de rug.
Je loopt toch met andere ogen door de wijngaard en ik durfde zelfs de wijnmaker vragen te stellen over fases in het wijnmaakproces. 
Dat had ik voorheen nooit durven doen omdat ik er voorheen niets van snapte. In het voorjaar ga ik weer op wijnreis. 

Michelle
⭐⭐⭐⭐
Interactieve en leerzame kennismaking met wijn (SDEN1).
Zéér aan te bevelen!

Anja
⭐⭐⭐⭐⭐
Wijnworkshop PROEF bij Chamboné Wijnstijl gedaan met een groep vriendinnen.
Wat hebben wij een heerlijke, leerzame en smakelijke avond gehad. Voor herhaling vatbaar.