Wijncursus Utrecht SDEN 1-2-3

Wijnworkshop PROEF

€ 60,00 incl. btw                              

1 avond, 8 wijnen, aromawiel, eigen spittoons, geur- en smaakproefjes,
brood & bites.

Zin in een gezellige avond vol interactie waarbij je al je zintuigen op scherp laat zetten? Kom dan ruiken, slurpen, proeven en vrijblijvend uitspugen. Tijdens deze avond leert u een weloverwogen keuze maken als u voor het wijnschap in de winkel staat of als u in het restaurant de wijnkaart voor u ziet. 
De les locatie vergaderruimte restaurant Seven Utrecht  ligt op loopafstand van het Centraal Station Utrecht, gratis fietsenstalling om de hoek en betaald parkeren in de nabije omgeving.

Wijncursus SDEN 1 – Wijnvignet

€ 139,50 incl. btw                            

In deze beginnerscursus van twee sessies van ruim 2,5 uur proeft u minimaal 16 wijnen vd bekendste wijndruiven en leert u de karakteristieke eigenschappen van deze wijnen herkennen en benoemen. Incl wijnen, aromawiel, gebruik van lesmateriaal, eigen spittoons en brood.

Samen reizen we door de meest bekende wijnlanden binnen en buiten Europa. Naast dit praktijkgedeelte krijgt u spelenderwijs de nodige theorie voorgeschoteld.
De les locatie vergaderruimte restaurant Seven Utrecht ligt op loopafstand van het Centraal Station Utrecht, gratis fietsenstalling om de hoek en betaald parkeren in de nabije omgeving. 

SDEN 2 – Wijnoorkonde

€ 350,00 incl. btw                             
Inclusief 5 lessen, gebruik van lesmateriaal, eigen spittoons, wijnen, brood, laatste avond hapjesplateau.

Deze cursus is uitgebreider dan SDEN 1 – Wijnvignet en kunt u zonder voorkennis op inschrijven.
In 5 interactieve lessen van ruim 2,5 uur neem ik u mee op reis door de wijnlanden binnen en buiten Europa waarbij we zo’n 30 wijnstreken bezoeken.
Per les proeft u 9 tot 10 wijnen.
De les locatie vergaderruimte restaurant Seven Utrecht ligt op loopafstand van het Centraal Station Utrecht, gratis fietsenstalling om de hoek en betaald parkeren in de nabije omgeving.    

SDEN 3 – Wijnbrevet

€ 565,00 incl. btw                             
Inclusief 8 lessen, als extraatje krijgt u een rondleiding in de wijngaard, gebruik van lesmateriaal, eigen spittoons, wijnen, brood, laatste avond hapjesplateau.

Deze cursus is uitgebreider dan SDEN 2- Wijnoorkonde en kunt u op inschrijven als u over de basiskennis beschikt. Aanbevolen wordt om eerst SDEN-2 te volgen.
In 8 interactieve lessen van ruim 2,5 uur uur gaan we uitgebreider in op de onderwerpen en neem ik u mee op een reis door 22 wijnlanden en hun wijnstreken binnen en buiten Europa.
Per les proeft u 9 tot10 wijnen.
De les locatie vergaderruimte restaurant Seven Utrecht  ligt op loopafstand van het Centraal Station Utrecht, gratis fietsenstalling om de hoek en betaald parkeren in de nabije omgeving.