Wijnproeverijen

Regelmatig verzorg ik wijnproeverijen met verschillende thema’s. Denk aan: Een wijnreis door Zuid-Afrika, Vrouwelijke wijnmaaksters, Italië & antipasti, Spanje & tapas, Portugal & pintxos.

Samen proeven en bespreken we gemiddeld 8 wijnen. Bij de thema proeverijen neem ik u woord en beeld mee op reis door de verschillende wijnregio’s van het betreffende land. U krijgt regelmatig een inkijkje achter de “wijnmaakcoulissen” terwijl u met elkaar de wijn in het glas geniet. Indien gewenst verzorg ik een uitgebreide bijpassende kaas- en charcuterie plank voor u, zo nodig uitgebreid met vegetarische bites. 

Proeverij op maat

Heeft u specifieke wensen?
Ik verzorg graag een proeverij of masterclass voor u op maat, aangepast aan het niveau van de proevers en de grootte van de groep.
Dit kan in een privésetting bij u aan de keukentafel met familie of vrienden of in een grotere setting met bijvoorbeeld uw naaste collega’s in uw bedrijf, of tijdens een netwerkbijeenkomst elders. 
Dit doe ik op mijn eigen unieke manier, namelijk …nét even anders…

…Nét even anders…

Vanuit uw stoel reist u in woord en beeld met me mee en geef ik u een inkijkje achter de ‘wijnmaakschermen’.
U bezoekt wijnkelders en wijngaarden en natuurlijk stel ik de wijnmaak(st)ers graag aan u voor terwijl u ondertussen van de wijn in het glas geniet. 
Door middel van verschillende geur- en smaaktestjes zet ik al uw zintuigen op scherp.

Deze proeverijen vereisen geen uitgebreide voorkennis. Gezelligheid en interactie staat voorop. De mooi opgemaakte ‘mondvermaakjes’ die op tafel komen en de sfeervolle aankleding zorgen voor een unieke beleving.

Locatie

U, als klant, kiest waar we gaan proeven. Bijvoorbeeld bij u thuis, op de werkvloer, bij een vereniging, in mijn proeflokaal in Utrecht of een andere locatie die bij u past. 

Contact

Krijgt u al zin in een wijnproeverij? Of heeft u belangstelling voor een masterclass? Neem dan contact met mij op en ik vertel u graag meer over wat Chamboné Wijnstijl u kan bieden.

Frits
Lees verder
Een wijnproeverij met Angélique is niet zomaar wat wijn proeven! Je wordt ondergedompeld in persoonlijke verhalen en beelden over het meewerken in de wijngaarden en wijnkelders. Daarnaast bereidt ze heerlijke hapjes die aansluiten bij de wijnen en ziet haar proefruimte er geweldig uit. Angélique geeft haar hele ziel en zaligheid en biedt daarmee een geweldige ervaring onder het genot van heerlijke wijnen
proeverij High Touch, dd 31-05-'22
Wijnproeverijen I Chamboné Wijnstijl