Dag van de Champagne 2018

Tour de Champagne

Tour de Champagne

Aan het na zinderen van een overweldigende TOUR DE CHAMPAGNE 2018… Totaal rond de 800 visiteurs… Sommeliers, wijnprofessionals en later op de dag de consumenten.

Wat een top organisatie in de sfeervolle setting van het Amstel hotel door Perswijn. Chapeau voor Petri Houweling. Zij hield de touwtjes strak in de handen waardoor alles soepel verliep.

Zoveel enthousiaste bekenden maar ook onbekenden Champagne liefhebbers aan de stand van Brouzje | Champagne waar we vele mooie complimenten over de cuvées kregen.

Op de terugweg kwam ik nog een groepje vrolijke “visiteurs” in de trein tegen die nog even een geweldige nabestelling deden. “We vonden uw verhaal en de Champagnes zo bijzonder maar we waren te laat terug bij de stand. Kunnen we toch nog wat na bestellen?” Tuurlijk, ik ben de beroerdste niet.

Dag van de Champagne 2018 Dag van de Champagne 2018

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Categorieën

Contact

Kunt u een ervaren en enthousiaste wijnprofessional gebruiken? Neem dan contact met mij op via 06-25257811 of info@chambonewijnstijl.nl en ik vertel u graag wat Chamboné Wijnstijl voor u kan betekenen.