Chenin Blanc Day....every day2

Chenin Blanc Day….every day

Chenin Blanc Day....every day

Mooie Chenins geproefd en interessante gesprekken gevoerd in de sfeervolle binnentuin van ‘The Grand’ in Amsterdam op 15 juni ’18. Deze Chenin Blanc day wordt wereldwijd georganiseerd waarbij de Chenin Blanc Assosiation een grote voortrekkersrol speelt.

De Chenin Blanc was de eerste druif die ik plukte tijdens mijn wijnmakersstage bij Luddite Wines in Zuid Africa. Een zeer veelzijdige druif qua wijnstijlen en is mijn grote favoriet.
Dank Sara ChannellMarco Westra voor de fijne ontvangst en organisatie.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meest recente berichten

Categorieën

Contact

Kunt u een ervaren en enthousiaste wijnprofessional gebruiken? Neem dan contact met mij op via 06-25257811 of info@chambonewijnstijl.nl en ik vertel u graag wat Chamboné Wijnstijl voor u kan betekenen.